עמדות טעינה בבניינים משותפים: שיקולים מרכזיים לבניית תשתיות

רכבים חשמליים הופכים לפופולריים והביקוש לעמדות טעינה בבניינים משותפים כגון מתחמי דירות, בנייני משרדים ושטחים מסחריים הולך וגובר. אז למה כדאי להקים תשתית טעינה בבניין משותף? איך זה עובד? כל התשובות במאמר הבא! 

צוות SYNC
6 דק’ קריאה

הערכה ראשונית של החניון

השלב הראשון בבניית תשתית והתקנת עמדות טעינה הוא הערכה של תשתית החשמל הקיימת בבניין, בזיהוי מקומות אופטימליים להתקנת מטענים והתחשבות בצרכים ובהעדפות של דיירי הבניין. כחלק מההערכה והתכנון חשוב לתת את הדעת גם להתרחבות עתידית שכן השימוש ברכבים חשמליים רק ממשיך לגדול.

עומסים חשמליים

אחד האתגרים העיקריים בהתקנת עמדות טעינה הוא להבטיח שמערכת החשמל של הבניין תוכל להתמודד עם העומס הנוסף. זה דורש מערכות לניהול עומסים: הטמעת מערכת חכמה לניהול עומסים לאיזון העומס האנרגטי ומניעת עומס יתר על המערכת.

אנשי מקצוע מוסמכים

חיבור עמדת טעינה לרכב חשמלי בבנייני מגורים ובניינים משותפים הינו פשוט אם נוקטים בצעדים הנכונים ועובדים עם המקצוענים בתחום. לעומת זאת ניסיון להתחכם ולבצע זאת באופן שלא מותאם לצורכי הבניין או לרגולציה שתתהווה, עלול לגבות מחיר יקר בטווח והארוך וזאת לצד בעיות בטיחות, התלקחויות ושריפות שעלולות לפרוץ אם ההקמה והניהול אינן מבוקרות בהתאם.

בעת הערכה ויישום של הקמת תשתית טעינה חשוב מאוד לקחת חברה בעלת ניסיון וידע בתחום. אנחנו    ב-  Sync מעסיקים את מיטב המוחות של המהנדסים וחשמלאים מומחים ונותנים לכם פתרון טעינה מלא – החל מתכנון, דרך הביצוע ועד לניהול לאורך זמן.

נגישות ואיכות

ב- Sync הפתרון הוא מעבר לעמדת טעינה. לכל פרויקט אליו אנו ניגשים יש אסטרטגיה מדויקת שמותאמת לצרכים האישים של דיירי הבניין בין אם זה מיקום מטענים במקומות נגישים, מערכת פשוטה וקלה לתפעול, עמדות טעינה מהירות ואיכותיות בעלות נראות אסתטית והנגשת הטעינה. כל אלו מבוצעים בצורה מבוקרת ובטיחותית, השומרת על הבניין ועל סביבת הדיירים ומאפשרת ראש שקט לכולם.